Annorlunda mottagning

EN LITE "ANNORLUNDA" MOTTAGNING!

När Du kommer till min mottagning kommer Du kanske upptäcka att vissa saker är lite annorlunda än vad du tidigare upplevt på andra mottagningar.

"Kiropraktik är inget Quick-fix!"

Kiropraktisk behandling är inget ”Quick-fix, drive-thru eller express-delivery”. Jag låter läkning och återhämtning ta den tid den behöver. Det finns inga genvägar eller ”magiska” trollstavar som kan återställa ett komplicerat eller långvarigt besvär på en gång. Självklart finns det tillstånd och besvär som går att få ordning på snabbare och som inte kräver lång behandling eller återhämtning. Din läkning beror såklart på flera olika faktorer som du säkert redan förstår.

"Jag jobbar för långsiktiga resultat!"

Hos mig är uppföljning och återkoppling efter det akuta skedet mycket viktigt. Detta för att kroppen inte ska falla tillbaka i det tidigare felaktiga mönstret så att besvären återkommer. Det finns ingen anledning till att du ska hamna på ”ruta 1” igen. Jag vill inte bara få dig tillfälligt besvärsfri, utan också fri från dina problem i framtiden och då krävs uppföljning och underhållsbehandling.

"Jag ser till helheten!"

Jag kommer inte bara att fokusera just där du har ont, utan även  undersöka och utvärdera andra områden i din kropp som kan vara delaktiga till att orsaka dina hälsoproblem. Så bli inte förvånad om jag ser ditt onda område som sekundärt till dina besvär när jag behandlar dig.
Det viktigaste är att hitta den underliggande orsaken, som oftast kan vara en kombination av flera olika faktorer.

"Jag är specialistutbildad!"

Jag har genomgått tre specialistutbildningar i USA (2st rörandes nacken 1st rörandes nervsystemet). Dessa speciallistutb har stor betydelse för kroppens vikt- och balansfördelning, självläkning, återhämtning och hälsa. Till min hjälp har jag en modern infraröd-termoscanner för att undersöka din nacke och ett instrument (Integrator) som jag kommer komplementera min behandling med. Jag har kontinuerligt kontakt med mina kollegor i USA för att ta del av de senaste råden, rönen och forskningsresultaten inom kiropraktiken.

"Hos mig kan du känna dig trygg!"

Med mina 27 år inom ambulanssjukvården,
22 år som legitimerad Kiropraktor, tre specialistutbildningar i USA, modern utrustning och stora kontaktnät, är jag väldigt trygg och säker i mitt yrkesutövande som Kiropraktor.

"Ha tålamod!"

Det finns aldrig en 100%-ig garanti för ett fullgott resultat oavsett behandlingsmetod. Men jag kan försäkra dig om att om du låter mig göra mitt jobb, har lite tålamod och följer mina rekommendationer, så kommer du garanterat att uppleva klar förbättring eller bli helt återställd från dina besvär.

För mig är en fortlöpande dialog med dig A och O.

VARMT VÄLKOMMEN!

Boka tid

Boka din tid online via knappen eller ring 08-590 763 70 / 070-783 18 97
Du kan även boka via sms.