Torque Release Technique

Det är inte ovanligt att många som söker kiropraktor har lite svårt för när det ”knäpper och knakar till” när vi utför vår justering/manipulations-behandling.
Ännu tråkigare är det att det är många som plågas av sina besvär och inte vågar besöka oss kiropraktorer pga den tradiotionella behandlings-tekniken.
Men det finns en kiropraktisk-behandlingsteknik som är minst lika effektiv och inte innebär något ”knak och brak”, du kan läsa om den här nedan.
Känner du någon som denna teknik skulle passa för? Någon som inte vågar besöka kiropraktor? Tveka inte att kontakta mig eller informera din vän/bekant om denna underbara teknik.

Torque Release Technique (TRT) den senaste ”up-to-date” tekniken inom den kiropraktiska proffessionen. Det är en banbrytande teknik som skiljer sig från den tradiotionella kiropraktiska behandlingen. Det är en ”low-force” (inget ”knäpp eller knak”) och neurologiskt-baserad teknik som fokuserar på att skapa en bättre funktion och balans i nervsytemet. Allt i vår kropp är ”underställt” nervsystemet, som styr och kontrollerar bl.a. våra: muskler, ligament, inre organ, immunförsvar, vår självläkning och återhämtning. Med ett dåligt fungerande nervsystem tappar vi vår självläkning och hälsa.
Även vår psykiska och mentala förmåga försämras när vårat nervsystem inte har sin rätta kapacitet och funktion.

TRT togs fram genom forskningsstudier och vetenskapliga tester genom en mix från de sju högst ansedda teknikerna inom det kiropraktiska yrket för att utvärdera effekten av kiropraktisk behandling.
TRT har visat sig vara en av den mest effektiva, reproducerbara och specifika tekniken inom den kiropraktiska proffesionen. TRT har varit omskriven i flera ansedda medicinska tidsskrifter.
Till min hjälp har jag ett intrument som heter Integrator (till höger i bild) som jag behandlar dig med när du ligger avslappnad i en neutral position på mage. Det är en mild och skonsam, men väldigt effektiv och kraftfull behandling.
Vill du läsa mer om TRT kan du göra det på torquerelease.com  torquerelease.com.au eller kontakta mig.

1.Specifik: Med Integratorn kan vi exakt precisera det område där vi vill åstakomma en neurologisk effekt i. Exakt mängd kraft, energi, vridmoment och stöt levereras vid varje justering.
2. Mild: Justeringen utförs med Integratorn, med dig i en avslappnad position. Den otroligt snabba impulsen är en av hemligheterna till att justeringen blir så effektiv och mild.
3. Rekyl: En annan ”hemlighet” som har byggds in i Integratorn är rekylen. Studsen i impulsen ökar effekten i kroppens nervsystem.
4. Torque: Subatomära partiklar, atomer, muskler och den mänskliga kroppen rör sig tredimisionellt. Den tredimisionella impulsen från Integratorn maximerar effekten i kroppen.
5. Effektiv: Effekten och fördelarna med Integratorn har mätts genom vetenskaplig forskning. Denna forsknig har blivit publicerad i flera medicinska tidsskrifter.
6. Pålitlig: Integratorn levererar sin justering på ett konstant och pålitligt sätt så att rätt mängd av energi och kraft ges vid varje justeringstillfälle.
7. Konsekvent: Utvärdering, undersökning och behandling som används i TRT är standardiserad. Vilket menas att flertalet utövare använder samma metod och kan därför leverera samma resultat och upplevelse.
8. Erkänd: Integratorn är patenterad för korrektion av subluxation (funktionsstörning). Den är registrerad med FDA 510k, och har CE-licens.

Boka tid

Boka din tid online via knappen eller ring 08-590 763 70 / 070-783 18 97
Du kan även boka via sms.