text

Jag heter Kenneth Andersson och har arbetat som leg kiropraktor
sedan 2001. Jag äger och driver Anderssons Kiropraktorklinik som finns i Upplands Väsby. Intresset för kiropraktik kom efter att jag blivit behandlad och blev av med mina ryggproblem och huvudvärk. När jag insåg hur man kan påverka kroppens egen läkningsförmåga utan mediciner och kirurgiska ingrepp blev valet lätt för mig. Jag blir påmind varje dag genom mitt yrke om kroppens enastående självläkningsförmåga, bara den får rätt förutsättningar. För mig är det en självklarhet att gå på fortlöpande utbildningar och föreläsningar för att hålla sig uppdaterad om vad som händer inom det kiropraktiska yrket.

text

Bakgrund

Jag har en 27-årig bakgrund inom ambulanssjukvården och därav en gedigen erfarenhet av akutsjukvård med tonvikt på skade- och traumavård.
Jag har varit aktiv inom diverse idrotter men främst inom styrketräning, något som gett mig god erfarenhet och kunskap vad det gäller olika idrottsskador och dess behandling. Min bakgrund och breda kompetens är självklart något som jag har stor nytta av i mitt yrke som kiropraktor.

Jag har jobbat som kiropraktor åt Svenska Gymnastikförbundets Trampolinlandslag.

Samarbetar med Väsby Gymnastiks Trampolinsektion.

text

Utbildning

Min kiropraktorutbildning gjorde jag färdig 2001 på Skandinaviska Kiropraktor Högskolan i Stockholm som är godkänd och legitimatiosgrundande av socialstyrelsen.

Jag har gjort flera specialistutbildningar i USA och Spanien. Främst utbildningar rörandes nacken och dom övre nacklederna.
I USA hos Knee Chest Society (North Carolina).
New York (Andy Forelli).
Texas (OTZ-technique), en teknik som har mycket bra effekt på frozen-sholders, nacken och andra hälsotillstånd
otzhealthed.com
2st utbildningar i Barcelona.

Har gått en utbildning i neurospinal-korrigering i USA. En teknik som fokuserar på att få bättre funktion och balans i nervsystemet så att kroppens självläkningsprocess kommer igång. Nervsystemet är det system som styr och kontrollerar allt som sker i vår kropp.
Läs vidare på torquerelease.com eller under fliken TRT.

Har gått en kurs i tonalteknik för Marvin Talsky (USA).
Läs mer på Talsky-Tonal-Chiropractic

text

Boka tid

Boka din tid online via knappen eller ring 08-590 763 70 / 070-783 18 97
Du kan även boka via sms.